Піца зі спаржею, рецепт зі спаржею

Піца зі спаржею

Піца зі спаржею ????️

Інгредієнти:

борошно (цільнозернове)
оливкова олія
– дріжджі
сіль та прованські трави
часник
сир моцарела
– спаржа
помідори

Що приготувати зі спаржі, рецепти корисних страв

Борошно просіяла. Беру пів склянки теплої води, додаю 1 ч.л. дріжджів, перемішала та додала сюди ж 2 ст.л. оливкової олії, трішки солі. Та виливаю суміш спочатку у дві склянки борошна. Потім поступово додаю борошно, доки тісто стане ледь липке до рук. Залишаю тісто в теплому місці, на годину. Змащую форму вершковим маслом або олією. Замощую тістом. Формування на відео. Змішую трішки оливкової олії, сіль, часник та спеції. Змащую тісто. Поверх розкладаю спаржу та нарізані помідори. І потім сир, беру 250 гр. моцарели.

Рецепт цільнозернової піци

Розігріваю плиту, готую, нижній режим з конвекцією, 220 градусів, хвилин 15. Смачного!

Як приготувати цільнозернову піцу

Збірник рецептів “Перекус на кожен день”

Підписуйтеся: youtube  Познайомитися з нами:  Instagram

Всі рецепти підходять для дітей, якщо в раціон вже ввели складові. Які продукти і коли ми вводимо прописано на сайті. Якщо інформації про певний продукт ще не додано, з часом вона теж з’явиться. 

https://youtu.be/BBWUYxAQQgI?si=vv0YC2mjqnCr3ywI

Ви можете почитати цікаву та важливу інформацію щодо прикорму на вкладці “Основна інформація”. Також в кожному рецепті, для вашої зручності прописані інгредієнти у вигляді посилань. Ці посилання ведуть на сторінки кожного продукту, де є інформація щодо введення в прикорм. Коли вводити в прикорм та подача.