Дитина не їсть м'ясо що робити

Овочеве рагу та м’ясо, смачна страва

Овочеве рагу та м’ясо, смачна страва ????️

Інгредієнти:

кабачки (кабачок)
болгарський перець
морква
цибуля
помідор
– томатна паста
оливкова олія
сіль та спеції
– м’ясний фарш
шпинат та кріп

Смачне овочеве рагу, рецепт з фото та відео

Нарізала цибулю, натерла моркву. Половину болгарського перцю нарізала на шматочки. Також один кабачок, маленький. Один помідор теж нарізала. Потім шпинат та зелень. До м’ясного фаршу додаю сіль та спеції і ретельно змішую, з нього роблю кульки (на відео). В склянку води додаю томатну пасту та змішую. На оливковій олії смажу цибулю та моркву хвилин 3. Додаю овочі та спеції. Заливаю томатною пастою і викладаю зверху м’ясні кульки. Накриваю кришкою та готую, під кінець додаю зелень. Тушити все орієнтовно хвилин 20. Смачного!

Підписуйтеся: youtube  Познайомитися з нами:  Instagram

Всі рецепти підходять для дітей, якщо в раціон вже ввели складові. Які продукти та коли ми вводимо прописано на сайті. Якщо інформації про певний продукт ще не додано, з часом вона теж з’явиться. 

https://youtu.be/k39bL7_dihM?si=UPfc2R19ztCwvrCL

Ви можете почитати цікаву та важливу інформацію щодо прикорму на вкладці “Основна інформація”. Також в кожному рецепті, для вашої зручності прописані інгредієнти у вигляді посилань. Ці посилання ведуть на сторінки кожного продукту, де є інформація щодо введення в прикорм. Коли вводити в прикорм та подача.